tisdag 16 januari 2007

Veckans pausfågel


Bloggen stänger tills vidare pga sjukdom. (Jag vet inte hur bra det är för ett förhållande när man sitter på toalettsitsen och samtidigt kräks i en genomskinlig plastskål med en rosa blomma i botten. Det är då man kallar på sin käraste: "Älskling, jag svimmar" och han får hålla upp dig så du inte slår i golvet. Tycker man fortfarande om någon efter det så måste det väl ändå vara kärlek).

8 kommentarer:

Unknown sa...

Du målar fina bilder med dina ord minsann.. den lilla rosa blommans öde kommer att plåga mig för evigt....

Anonym sa...

Men sluta ät så mycket skit. Håll er till husmanskost så kommer det att gå mycket bättre. Inte konstigt att kroppen gör uppror när ni trycker i er bläckfiskar och annan gojja. Krya på dig och kram.

Carin sa...

Stackars, stackars dig... krya på dig snart! Och ja, det börjar minsann verka kärlek banne mig :) Stor kram!

Helli sa...

naaaa....usch då. då är vi i alla fall två...blev matförgiftad av min egen matlagning i helgen...där sprack mitt nyårslöfte om att jag ska lära mig o laga mat. Säger bara.."hämtmat" here I come again!

Anonym sa...

Hej Mirabelle, Det låter ju inget vidare med Koreanska vinterkräksjukan eller vad det kan vara som du fått i dig. Våra svenska magar är ju lite känsliga. Nu ska jag sätta mig och läsa igenom allt du skrivit. Jag har tappat lite sen jag började jobba igen efter julledigheten. Johan hälsar så mycket - han är på konferens just nu. Många kramar och krya på dig.

Anders sa...

... och jag är på väg att bli frisk =)

Krya på dig.

kram kram

Mats sa...

Krya på dig snäckan!

Don't do it (kräks alltså...)

Mirabelle sa...

Tack så mycket för alla vänliga ord :). Jag kan nu meddela att jag mår mycket bättre (började tvätta och städa och vädra så fort jag vaknade men blev snabbt matt så nu ligger jag i soffan frisk men matt). Kram på er och det känns skönt att ni tänker på mig.