söndag 7 januari 2007

Life in South Korea staring...


Soyoung and Natasha! Två ursöta Koreaner. Soyoung till vänster, under 150 cm och älskar att baka och laga mat. Förhoppningsvis till sin filmstjärna till man i framtiden. Igår kväll blev vi bjudna på små bruna kakor gjorda på röda bönor och socker med nötter i (bild följer på nästa inlägg). De var bättre än man kan tänka sig faktiskt. Natasha till höger, 163 cm. Hon gillar blonda, långa killar och pratar för att vara korean exceptionellt bra engelska, vilket innebär hjälpligt i svenska mått mätt. Natasha loves Sojo.


Jag och Carl. Ett normalt par i Sverige men i Sydkorea är vi sååååå vackra! Det är coolt att vara västerlänning här. Vi bor vid Pactoly Woldo (Factory World).


Johan "the Korean Office Boss" Olsson som gör allt för kärleken. Jobbar du för honom kan du t.o.m få ledigt för att dejta. En sån chef vill jag oxå ha!


Johndo och Charles. Jag gissar att ni förstår vem som är vem. Undra om Johndo är medveten om vad vi västerlänningar associerar till hans namn. Båda jobbar på TAT. Charles är vegetarian och väldigt förtjust i Asien och Johndo tyckte att det var konstigt att solen gick ner så tidigt i Sverige när han var där i november. Efter två veckor i Sverige så kan man tycka att han borde ha mer att säga om landet?


Morgan, Johans flickvän. Glad och söt och den bästa av oss svenskar på koreanska. Hon vet t.o.m vad stetoskop heter! Men sen är hon också engelsklärare för barn så hon umgås med koreaner hela dagarna. Morgan är inte förtjust i koreansk mat.


Oskar som var en ängel och tog med Carls andra väska på 8 kg till Korea. Han gästspelar här bara i en månad och bor på hotell i Seoul (tre mil från Suwon, där resten av gänget bor).


Sen kommer vi till den spännande Rasmus. Ta-ta-da-da...
Det enda jag vet om honom är att han har långt hår som fastnar i avloppet och har magiska händer när det gäller programmering. Han är 23 år och självlärd. Detta är min bild av honom. Vi får se hur bra det stämmer överens med verkligheten...

8 kommentarer:

Mirabelle sa...

Ett liten rättelse. Oskar ska bara gästspela i tio dagar. Det är Kalle alias Malte (för att inte blanda ihop honom med min Calle) som ska stanna i en månad. My misstake!

Anonym sa...

Åhhh, han verkar spännande den där Rasmus. Någonsom jag kan dejta kanske?

/Stina

Anonym sa...

Hej Mirabelle,
Nu har jag varit inne och läst på din blogg. Verkar spännande tillvaro, men maten ser inte så aptitlig ut. Här hos oss är det mesta som vanligt, vi jobbar och sliter. Det har blivit ljusare nu på dagarna så snart är det vår igen.
Kram till dig från oss alla på jobbet. Karin

Mirabelle sa...

Tjena karin!

Kul att du tittade in.. Hehe.. maten är faktiskt bra generellt. Men det är roligare att skriva om det konstiga :)... Skönt att det rullar på för er där hemma. Här blir det inte mörkt förrän efter sex (hehe) men här är fortfarande kallt.

Massa kramar tillbaka!

/Bella Bulla

Peter sa...

Men såklart de säger att ni är vackra, varför skulle de säga "Åh, ni är sååå fula". De försöker vara snälla helt enkelt.. ÅH!

Anonym sa...

Ar du en javla lantis? Fan vilken nedlatande och felaktig kommentar det dar med att vi ar snygga och poppis for att vi ar vasterlanningar. Du later ju inte helt klok.

Anonym sa...

Fyfan vad irriterad jag blir pa din javla skitblogg. Dra at helvete!

Anonym sa...

Din fula javla tont!!