söndag 25 mars 2007

Mamma..

.. är bra att ha ibland. Jag pratade precis med henne. Nu ska jag ha semester. Säg vad ni vill!! Jag ska klippa mina tånaglar och planera en resa till Busan. Och kanske Ulsan där Kockumskranen står.

Ha det så bra där hemma, snart kommer Calle hem, han frågade om jag gillade svart eller vitt mest. Jag har en stark aning om att han har köpt en present till mig. Stay tuned!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej igen Belle!

Tänkte lägga en kommentar där rubriken inte innehöll KUK...Ha ha oväntat av mig att skriva kommentarer där.

Igår fyllde Noah 1 år och imorgon fyller Patrik 34 år (hmmm jaa vad kan jag säga?He is an old guy... hi hi) Så här haglar "paket-öppningar" tätt.Vad köper man till en pojkvän som har allt, och "jag vet inte vad jag önskar mig - du får överasska" ??! en klocka...just det - en klocka som han kommer använda tre gånger per år typ...
NU inser jag att jag lika gärna kunde skickat mail till din Gmail istället för att skriva en roman på din blogg...Jag får göra så imorgon istället.

Kram på dej och LYCKA TILL med att hitta god choklad i Seoul! ;-)

//Bea

Mirabelle sa...

Hej!

Ja, om du inte vill att hela världen (starkt överdrivet!) ska läsa vad du skriver så... går det ju bra att maila oxå :).

Grattis, grattis till båda pojkarna då! Tiden bara flyger. Det är svårt det där med presenter. Jag fick en ipod av Carl men blev nog mest glad för det lilla kortet av, som han kallade det, en "superflicka", men som jag mer tyckte såg ut som en liten söt tjejdjävul. "Till min älskade SUPERFLICKA Mirabelle. Puss kram puss puss Carl" stod det i alla fall :).

Men det är sjukt svårt med presenter om man inte råkar höra något som de säger att de behöver, men det har man oftast glömt när det väl gäller. En t-shirt? Kalsonger? Whiskey? Underkläder till dig själv, ahhh, en klassiker! En föreställning eller så brukar vara uppskattat, eller något man gör ihop. Barnpassning och en natt på ett hotellrum med billigt bubbel för hotellrummet kostade för mycket! Äh, jag vet faktiskt inte!

Lycka till du med.

Puss och kram Bella