lördag 3 februari 2007

Till mamma!

Carls mamma och bror har minsann köpt biljetter för att komma hit nu!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi håller på och undersöker vilken tid som är bäst för våra jobbs skull. Är det ok för er i maj om vi stannar 2 veckor? Lasses mamma fyller 80 år den 19 maj så antingen före eller efter, vilket passar er bäst?
Vi har kollat flyg med KLM o det verkar ok. puss puss mams. lasse hälsar

Mirabelle sa...

Det är okej för oss i maj. Vi tänkte åka en tur till Kina då men jag vet inte riktigt vilket datum. Och om ni vill så finns det en ö som kallas "honeymoon island" där det är bad och så som man kan besöka. Det ska vara fint där.

Massa pussar och kramar

Anonym sa...

mother said.
Det låter himla mysigt med "honeymoon island" dit vill jag gärna åka. Jag kan tänka mig åka efter det att Lasses mamma fyllt år, den 20 maj eller nått. Mina arbetskamrater tycker det är ok dock har jag inte frågat min chef så det gör jag imorgon. Då kan du kanske fråga Carl vad han tycker så hörs vi igen. Gigantiska kramar och pussar till dig och Carl. Mams och Lasse

Mirabelle sa...

Hej mamsan.

Det är nog okej med den 20:e maj. Vi ska bara kolla med Rasmus, vi tänkte ju åka till Kina i maj med honom. Carl kollar idag så kan vi höras ikväll/dag.

Puss och kram

Mirabelle sa...

Hej hej.. Ledsen att det dröjde med svaret. För oss är det nog bäst att ni kommer innan den 20:e maj. Så då kan ni vara hemma till Lasses mammas födelsedag. Funkar det?

Massa kramar Bella