torsdag 15 februari 2007

Mina älskade hjärtan


Eftersom jag inte passade på att gratta alla mina hjärtan på deras dag igår så hänvisar jag till vad en kompis till mig skrev i sin blogg "Min farmor sa att 2007 skulle bli Kärlekens år. Jag tycker vi skålar i champagne och låter det på allvar börja i dag!" Det skrev hon på rätt dag igår, men det måste ju även vara rätt dag idag oxå!

Puss puss puss på er alla hjärtan! Hade ni varit här hade jag bjudit er på chokladen Calle fick av mig igår!

3 kommentarer:

Carin sa...

Grattis till dig! Och en stor bamsekram! Önskar dig ett kärleksfullt år!
Och tack för länken :)

Anonym sa...

Mummy said..
Hjärtan på dig. Nu har jag o Lasse prelbokat en resa med SAS till Frankfurt och LuftHansa till Seoul den 4 maj-18 maj. Är det ok för dig o Carl? Lasse undrar vad det finns att titta på? Kan man åka in i NordKorea typ sigtseeing? Är det långt till HoneyMoonIsland?
När du svarat beställer vi biljetterna på riktigt.Puss puss o kram kram/ Mams

Mirabelle sa...

Carin: grattis till dig med. Skriver man bra saker så får man länkar till sig ;)...

Mamma: Var roligt att ni kommer! De datumen blir bra. Boka ni. Det finns turer till Nordkorea, men man måste ha tillstånd. Men vill ni åka dit så går det att fixa, det är till ett speciellt område och guidad tur så klart som ni skriver. Honeymoon island är ett par timmar med buss och båt. Om ni åker dit kommer eventuellt jag och Carl inte att följa med, i alla fall inte Carl för han måste jobba, men det gör väl inget? Där är det sol och bad som gäller. Annars är det tempel man kan åka och titta på och hiking i bergen och en massa shopping som gäller. Jag är ju ledig så jag får bli er guide :). Puss och kram Bella