söndag 3 december 2006

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=593988&d=547


Jag vet inte hur man gör länkar här så ni får kopiera den om ni är intresserade att läsa om Sydkoreaner som jobbar i Sverige på koreanska företag som LG och Kia.

– Jag provade att äta en sån som kör jultomten, just det, ren heter det. Jag trodde det skulle vara konstigt men det var okej. Jag har hört att det finns en inlagd fisk som luktar. Den vill jag också prova, säger Jack Kim.

6 kommentarer:

Mirabelle sa...

Jag klippte in den roligaste kommentaren så egentligen behöver ni inte läsa artikeln!

Mirabelle sa...

Jag vet inte om jag vill testa hund, som de äter i Korea?! På malta åt de kanin och det kändes som om jag åt min syrras kanin Freud.

Mirabelle sa...

Vad är det konstigaste ni ätit?

Unknown sa...

Kycklingfötter är nog rekordet hittills men jag har lovat koreanerna att prova levande bläckfisk (med sesamolja) när jag kommer dit :)

Mirabelle sa...

Var kycklingfötter gott? Känns inte som om det är så mycket kött på dem?

Och levande bläckfisk?! Ser bara framför mig en tallrik med slingrande armar. Usch! Men man vet inte innan man testat, right? ;)

Anonym sa...

Jag har hört att man kan dö om man äter levande bläckfisk? Eller hört och hört, jag såg det i ett avsnitt av CSI, så då måste det vara sant. Personligen tycker jag att det räcker att kolla på Old Boy för att INTE vilja äta levande bläckfisk, yikes!