söndag 13 maj 2007

National Park Mt Sobaek.


Vi är tillbaka från en hiking i bergen med mamma och Lasse flåsande efter oss. Det har varit bergsklättring på 1394 meters höjd med gröna bergvyer och gigantiska grottor med stalagmiter och stalagtiter. Vi sov på ett gästhus lördag till söndag med värme och blinkande madrasser. Puh, det var precis så att man kunde somna och tuppen väckte oss halv sex för en ny fantastisk dag med hiking. Vår tidpunkt för återresan var exakt samma tidpunkt som resten av världen ville komma hem och det tog oss 6 timmar att komma hem till Suwon, borde tagit 2-3. Nu ska vi packa för vår resa till Tibet på ännu högre höjder, typ 5000 meters höjd och i tåget till Lahsa har de syrgas för att man inte ska blir höjdsjuk. Tåg och hmmmm.. Jag är dömd till att må illa i två dagar, vilket är tiden det tar för oss att nå vår destination. Men allt som inte.. eller hur e det?

Vi ser i alla fall fram emot att leva på jaksmör och jaksmörte som tibetanerna kommer att erbjuda oss och växa i själen som bättre människor. Tror inte att de har internetfasciliteter så jag antar att detta är hejdå för en stund, men inte farväl. Ses om två veckor :).

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tibet, med Yvonne och pappa? Kan detta verkligen stämma?

Carolina sa...

Om du kan få med dig lite jaksmörste hem så är jag...inte intresserad! :)

Det låter väldans spännande i alla fall, och jag hoppas Lasse filmar mycket! :)

Kram på er alla!

erkin sa...

haha! I found your blog! I have a blog too... except you are able to read mine! Enjoy Tibet and China guys!

Mirabelle sa...

Maria: Hehe.. Mamma och Lasse klarade sig inte upp till forsta templet nar vi val borjade hikea i Korea sa... ehhh.. de ar inte med :)...
De stannade i Korea.

Carolina: Fem kilo jaksmor var det.. Det smakade battre an jag forvantade mig men inte gott. Tibeterna dricker 40 koppar om dagen!!

Erkin: Good you find it! I'm breathing as much air I can here in tibet but the ground is still moving.

Anonym sa...

Bra/ dålig sida

Anonym sa...

u8ie5875iet68i686

Anonym sa...

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÅ^^^^^^^^^^^bajamaqja BAAAAAAJJJJJSSSSSAAAAAAAA PPPPPÅÅÅÅÅÅÅ DDDDDIIIIIIIGGGGGGGG