tisdag 6 februari 2007

Morgan har fyllt år!

Jag läste på Morgans blogg idag att hon fyllt år medan hon och Johan "The Korean Boss" Olsson var på semester i Malaysia. Och dessutom är detta mitt 200:e inlägg. Detta måste firas, så jag knåpade ihop en liten galen sång och en tok-video till dagens ära och Morgans svunna födelsedag. Grattis, grattis.. förvänta er bara inte för mycket av en liten amatör som mig :)...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Gud! Jag känner mig hyllade!! Jag har nog aldrig fått något liknande, det kan jag säga med säkerhet! Tack så hemskt mycket!! Får jag sätta upp videon på min blogg också? Och grattis på 200e post! Eh... men jag tror inte du kommer att få en sång av mig, tyvärr. Mina sång talanger är inte lika stora som dina! Det låter bra att göra något imorgon!

Mirabelle sa...

Haha... Du har redan sett den ;)... Det var snabbt. Modifierade den lite.. Tyckte att jag var med för mycket! lägg du upp den på din blogg, det är en ära! Vi ses imorrn!

Anonym sa...

Galning! men snäll är du! :)

Mats sa...

Kunde inte hålla med föregående talare mer...
Tokigt men trevligt! :)

Mirabelle sa...

Hihi.. vad bra att ni gillade den. Jag var osäker på om jag skulle lägga upp den alls. Jag frågade Calle om jag gjorde bort mig helt totalt och han sa: ja!

Anonym sa...

blir som vanligt glad av att se dig!
men du är lite rubbad

Anonym sa...

haha.. du är härlig. Din grattisfilm gick varm här innan!

Anonym sa...

du har blivit galen!

lite korea style faktiskt

Mirabelle sa...

Jag tar det som komplimanger alla kommentarer om att jag blivit tokig!

Världen behöver galenpannor!

Martin Camitz sa...

Nä, jag tyckte den var helt normal. Förstår inte vad alla snackar om.